Nieuws

 • 29 augustus 2017

  Wanneer u digitaal een afspraak inplant bij de huisarts, houdt u er dan rekening mee dat in een enkel consult één klacht besproken kan worden. Bij twee klachten verzoeken wij u vriendelijk een dubbel consult te boeken.

 • 29 augustus 2017

  Of u zich kunt inschrijven bij de praktijk kan periodiek verschillen. Concrete informatie hierover kunt u opvragen via de assistent van de praktijk. In de regel geldt voor gezinsleden dat inschrijven altijd mogelijk is.

 • 8 december 2016 

  Via deze link http://bit.ly/2h6kDrW, maken wij u graag attent op de veranderingen met betrekking tot het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker. U treft hier de folder met de actuele informatie. Voor aanvullende vragen kunt u zich ook wenden tot de assistente van de praktijk.

 • 30 juni 2016

  Naar aanleiding van een aantal recentelijke vragen omtrent dossier inzage, willen wij u graag melden wat concreet zichtbaar is voor u wanneer u vanuit huis inlogt.

  1/ Een overzicht met de vragen waarmee u bij de huisarts bent geweest

  2/ Een actuele medicatielijst

  Wanneer u behoefte heeft aan meer informatie vanuit uw dossier, dan kunt u zich hiervoor melden bij de assistente van uw huisarts.

 • 21 april 2016

  Vanaf 25 april aanstaande heeft het online patiënten portaal een nieuwe look en feel voor u.

  Hiermee is uw dossier nu nog overzichtelijker en eenvoudiger in gebruik. Daarnaast kunt u voortaan ook eenvoudig vanaf een tablet of mobiel inloggen voor het online maken van een afspraak met onze praktijk. In de eerste versie zijn nog niet alle functies voorzien van de nieuwe look en feel. U wordt voor deze functies automatisch doorgelinkt naar de vorige versie van MijnGezondheid.net. De ontwikkeling hiervan staat centraal, zodat deze in de loop van het jaar voor u beschikbaar zijn!

 • 11 april 2016

  Om alle patienten de aandacht te kunnen geven die ze verdienen, proberen we het aantal patienten in onze praktijk beperkt te houden. Door verhuizingen of overlijden van mensen kunnen er af en toe weer mensen bij. U kunt zich altijd aanmelden wanneer een familielid reeds patiënt bij de praktijk is. We proberen ook altijd rekening te houden met bijzondere omstandigheden. Neem dan contact op met de assistente voor overleg.

   

 • 15 januari 2015

  Wij hebben een nieuwe website. We horen graag wat u er van vindt!